Mipa pohja- ja hiomamaalit


WBS 1K-GRUNDIEFILLER (VOC <250G/L) (2007)

Mipa WBS 1K-GRUNDIERFILLER on vesiohenteinen pohjahiomamaali, joka on päällemaalattavissa kaikilla liuotin- tai vesiohenteisilla 1K- ja 2K-maaleilla. Se on nopeasti kuivuva ja helppo hioa. Sillä voidaan eristää vanha termoplastinen maalipinta. Erinomaiset ruosteenesto-ominaisuudet ja tartunta teräkselle, raudalle, alumiinille, sinkille sekä muoville. Sävy tumman harmaa. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

GRUNDIEFILLER BZ (VOC-LK = 2C)

1-komponenttinen täyttävä pohjamaali teräspinnoille. Sinkkifosfaattipigmentoitu. Soveltuu sekä 1K- että 2K-pintamaaleilla päällemaalattavaksi. Sävy: vaaleankeltainen. Astiakoot: 250 ml ja 10L sekä spraypakkauksena

Linkki tuoteselosteeseen

 

RAPID PRIMER (VOC-LK = 2C)

1-komponentti nopeastikuivuva tartuntapohjamaali teräs- sekä teräspeltipinnoille. Sinkkifosfaattipigmentoitu. Käytetään ohuina kerroksina. Sävy: punainen. Astiakoot: 1 ja 3 L

Linkki tuoteselosteeseen

 

RAPID FILLER (VOC-LK = 2C)

Mipa Rapid Fillerissä yhdistyy tartunta- sekä täytepohjamaalin ominaisuudet 1K-tuotteessa. Maalilla on hyvä tartuntakyky eri metalleihin, ja antaa hyvän korroosiosuojan. Hiontakelpoinen 30-45 min. kuluessa. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

AKTIVPRIMER 2:1 (VOC-LK = 2C)

2-K-tartuntapohjamaali, vihertävänkeltainen, kromaattivapaa. Astiakoko 5 L

Linkki tuoteselosteeseen

 

HÄRTER WPZ

Aktivaattori edelliseen. Astiakoko 2,5 L

 

EP-GRUNDIEFILLER 2:1 (VOC-LK = 2C)

Mipa EP-Grundierfiller on epoksihartsiin perustuva kromaattivapaa korroosiosuojapohjamaali sekä teräs- että jalometalleille. Tekee sileän ja tiiviin pinnan, ja voidaan päällepinnoittaa jopa polyesterikitillä. Astiakoko 1 L, kovetin 0,5L

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-ACRYL- GRUNDIEFILLER 10:1 (VOC-LK = 2C)

Mipa 2K-Acryl-Grundierfi ller on täyttökykyinen pohja-/täytemaali, jolla aktiivinen korroosiosuojaava vaikutus. Voidaan päällemaalata kaikilla Mipa 1K- tai 2K-maalilaaduilla. Astiakoko TI-käyttöön 0,9 kg maalia, 0,1kg kovetinta (yhdistelmäpurkki).

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-HS-FILLER F41 4:1 (VOC <420 G/L)

Mipa 2K-HS-Filler F41 on tulevat päästörajoitukset alittava kromaattivapaa High-Solid hiontamaali. Pinta tiivis ja tasainen. Ei aiheuta jälkipainumisia. Astiakoko 1ja 3L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-HS-TINTFILLER F43 (VOC <420 G/L)

Mipa 2K-HS-Tintfi ller F43 on kromaattivapaa esisävytettävä täytepohjamaali, jota voi käyttää hionta- tai märkää-märälle maalina. Esisävytys tehdään Mipa OC sävytyskonsentraateilla tuoteselosteessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Astiakoko 3L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-HS-DIRECTFILLER F31 (VOC <420 G/L)

Mipa 2K-Directfi ller F31 on myös tulevat päästärajoitukset alittava märkää- märälle täyte-/eristysmaali. Tuote on kromaattivapaa ja erinomaisesti siliävä suurissakin pinnoissa. Päällemaalattavissa n. 15 min kuluttua ja 2-kerrosmassoilla n. 30 min. kuluttua. Astiakoko 3L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

4 + 1 PUR-ACRYLFILLER (VOC-LK = 2C )

2-komponenttinen Akryyli-täytemaali, joka soveltuu käytettäväksi paksukalvotäytemaalina, hiontamaalina tai märkää-märälle pohjana. Voidaan myös esisävyttää käytettäessä heikosti peittäviä pintamaalisävyjä. Sävyt: oksidin keltainen, harmaa ja valkoinen. Astiakoot: 3 ja 4L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-PRIMER AZ (VOC-LK = 2E)

Mipa 2K-PRIMER AZ on nopeasti kuivuva täyttävä pohjamaali, jolla on erinomaiset ruosteenesto-ominaisuudet ja joka on pinnoitettavissa polyesterituotteilla. Hyvä tartunta raudalle, teräkselle, alumiinille, sinkille sekä erilaisille muoveille. Päällemaalattavissa 1K- ja 2K-maaleilla. Sävy tumman harmaa. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-TRANSPARENT SEALER 2:1 (VOC-LK = 2C)

Mipa 2K-Transparent Sealer on väritön tartunta- ja eristysmaali. Käytetään ennestään maalattujen hiomattomien pintojen tartunnan varmistamiseen ennen lopullista pintamaalausta. Myös korjaustöissä, joissa käytetty paljon erilaisia pohjustustuotteita, tuote tiivistää ja eristää ennen lopullista pintaa. Astiakoko 3L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-PLASTIC- GRUNDIEFILLER (VOC-LK = 2C)

2K-PLASTIC-GRUNDIERFILLER on nopeasti kuivuva pohjahiomamaali, joka on suunniteltu nimenomaan autoteollisuuden käyttämien erilaisten muovien pohjustukseen. Yhden kerran käsittelyllä saadaan aikaiseksi sekä erinomainen tartunta, että helposti hiottava maalipinta. Voidaan pintamaalata myös ilman välihiontaa. Päällemaalattavissa 1K- ja 2K-maaleilla. Sävy tumman harmaa. Astiakoko 1 L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

1K-KUNSTSTOFFPRIMER

Tartunta-aine autoissa esiintyvien muovien korjaus- ja maalaustöissä. Astiakoot: 0,250 L ja 1 L

Linkki tuoteselosteeseen
« Takaisin listaan