Mipa kitit


P90 POLYESTERIKITTI (VOC-lk = 2b)

Yleiskäyttöön soveltuva polyesterikitti. Pakattu pienkuluttajille soveltuviin pakkauksiin 0,250 kg ja 1 kg (sis. kovettimen).


P99 POLYESTERIKITTI “MULTI-STAR” (VOC-lk = 2b)

Ammattikitti autonkorjaustöihin. Myös alumiini- ja sinkkipinnoille. Soft-tyyppinen helposti levitettävä ja hiottava kitti. Astiakoko 2 kg (sis.kovettimen).

Linkki tuoteselosteeseen

 

PX9 KEVYT POLYESTERIKITTI (VOC-lk = 2b)

Uuden sukupolven ammattikitti peltikorjaustöihin. Täyttö- sekä viimeistelykitti samassa; erittäin sileä huokosvapaa pinta hionnnan jälkeen. Hiontaraja-alueet eivät nouse voimakkaidenkaan liuottimien vaikutuksesta. Astiakoko 1L (=n.1,8 kg).

Linkki tuoteselosteeseen

 

P50 LASIKUITUKITTI (VOC-lk = 2b)

Lasikuiduilla vahvistettu polyesterikitti halkeamien ja reikien korjaamiseen. Pienkuluttajille sopivia pakkauksia 0,200 kg, 0,875 kg tai ammattikäyttöön 1,5 kg (sis. kovettimen).

 

P20 LASIKUITUKORJAUSSARJA (VOC-lk = 2b)

Soveltuu suurempien vaurioiden korjaamiseen tai paikkaamiseen. Pakkauksessa mukana palanen lasikuitumattoa, hartsia ja kovetinta. Pakkauskoko 0,250 kg (sis. kovettimen).

 

P60 S RUISKUKITTI (SPRITZFÜLLER) (VOC-lk = 2b)

Polyesteripohjainen ruiskukitti, vaal. harmaa. Astiakoko 1 L (sis. kovettimen) ja 10 L

Linkki tuoteselosteeseen

 

P80 METALLIKITTI

2-komponenttinen alumiinikidepigmentoitu polyesterikitti. Sitä käytetään karkeiden epätasaisuuksien, huokosten ja neulanpistoreikien tasaamiseen. Voidaan päällemaalata kaikilla yleisillä maalaussysteemeillä.

Linkki tuoteselosteeseen
« Takaisin listaan