Mipa automaalit


2K-OC-AUTOMAALI (VOC <420 g/L)

Mipa 2K-OC-automaali on erittäin korkeakiiltoinen High Solid-tuote henkilö- ja pakettiautojen pintamaalaukseen. Sävytysjärjestelmällä, joka pitää sisällään 10 kpl 3 L:n ja 14 kpl 1L:n perussävyastioita, päästään markkinoilla käytettäviin merkkikohtaisiin metallittomiin autosävyihin. Saatavilla myös kattava määrä kuorma-auto-, NCS- ja yhtiösävyjä sekä RAL-sävyt. Tuote on hyvin riittoisaa ja säänkestävää.

Linkki tuoteselosteeseen

 

WBC-2/3-KERROSSÄVYMASSA, VESIOHENTEINEN (VOC <420 g/L)

Mipa WBC-2/3-kerrossävymassaa käytetään henkilöautojen, hyötyajoneuvojen, moottoripyörien sekä erikoisrakenteiden pintamaalauksiin. Sävytysohjelma kattaa autojen ja moottoripyörien metallic-, helmiäis- tai uni-basesävyt ja maalipinta viimeistellään 2K-kirkaslakalla. Kaikki sävyt lyijy- ja kromaattivapaita ja maali soveltuu käytettäväksi perinteisille pohja- ja täytemaaleille. Maali on erittäin riittoisa ja peittokykyinen, josta johtuen myös lopullinen pinta on tasainen ja sävytarkka. Sävytysjärjestelmässä 53 perussävyä, joista 14 helmiäistä, 8 alumiinia, sekä 1 metallinen kulta. Järjestelmään kuuluu lisäksi 1 efektitasaaja sekä 1 väritön stabilaattori. Maali on lepotilassa tiksotrooppinen ja pelkkä purkin ravistelu riittää sävytysvaiheessa. Ei siis vaadi sekoituskonetta. Valtaosa sävyistä 0,5L astioissa ja muut 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

BC-2/3-KERROSMETALLIC-/HELMIÄIS- SEKÄ UNIBASEMAALI

Mipa BC-2/3-kerrosmaalia käytetään henkilöautojen, ajoneuvojen ja muiden erikoislaitteiden laadukkaaseen metalli- tai helmiäisefekti- tai uni-basemaalaukseen. Maali on erittäin peittokykyinen ja helppokäyttöinen 1K-laatu, johon tulee ainoastaan ohenninlisäys. Maalattu pinta ylilakataan 2K-kirkaslakalla. Sävytarkkuus kansainvälistä luokkaa. Sävytysjärjestelmässä 54 perussävyä, joista 13 helmiäistä, 6 xi-rallic efektisävyä, 6 alumiinia sekä 1 metallinen kulta. Järjestelmään kuuluu lisäksi 1 efektilisä, sekä Flip-controller ja 1 väritön stabilaattori. Valtaosa sävyistä 1L astioissa (5 kpl 3L).

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-PUR-LACK HS (VOC <420g/L) (2007)

Mipa 2K-PURLACK HS:ää käytetään ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston, työkoneiden sekä laitteiden maalaamiseen. Maali on täyttävä, korkeakiiltoinen ja nopeasti kuivuva. Sävyvalikoima koostuu kuorma-autojen, pakettiautojen, työkoniden, RAL-, NCS- ja PMS-sävyjen lisäksi kansainvälisistä ja kansallisista yhtiösävyistä. Sävytysjärjestelmässä on 17 perussävyä 3 L:n astioissa.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-PUR-CHASSILACK HS (VOC <420g/L) (2007)

Mipa 2K-PUR-CHASSISLACK HS on täysin kiiltävä ja erittäin täyttävä pintamaali kuorma-autojen ja perävaunujen alustoihin. Saatavilla yleisimmät k-autojen runkosävyt sekä muutama yleissävy tehdaspakattuna 10L:n astioihin.

Linkki tuoteselosteeseen

 

V.I.P. ERIKOISEFEKTIMAALI (“KAMELEONTTI”)

Mipa V.I.P. 2-3-kerrosefektimaalia käytetään autojen ja moottoripyörien erikoisefektimaalausten saavuttamiseksi erityisesti tuningharrastuspiireissä. Maali soveltuu lisäksi näyttely- ja showlaitteiden maalaamiseen kun haetaan jotain poikkeavaa katseen vangitsijaa. V.I.P. sävyjä löytyy n. 10 kpl valmiissa tehdaspakkauksissa ja pohjamaalin sävyä vaihtamalla saadaan lukematon määrä uusia eri väreihin vaihtuvia väritysvaihtoehtoja. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

BRILLIANT-DESIGN

Mipa Brillant-Design on läpikuultava  sävykonsentraatti, millä luodaan briljantteja optisia efektejä korkeakiiltoisiin autojen ja moottoripyörien maalauksiin. Mipa Brillant-Designin koostumus sallii tuotteen käytön useissa liuotinpohjaisissa maalaus- ja lakkaussysteemeissä

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-KERROS-NEONMAALI (PÄIVÄLOISTEMAALI)

2K-Akryylikirkaslakalla päällelakattava 1-komponenttinen maalilaatu. Akryylikirkaslakassa oleva UV-suoja takaa Neon-värien pitempiaikaisen eliniän auringon säteiden vaikutusta vastaan. 6 eri valmissävyä.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-KLARLACK HS CC4 (VOC <420g/L)

Mipa 2K-KLARLACK HS CC4 on erittäin korkeakiiltoinen ja hyvin tasoittuva kirkaslakka. High Solid-tuote, joka käy sekä liuotin- että vesiohenteisen 2-kerrosmassan päälle. Antaa erinomaisen UV-suojan esim. päivänloistemaalauksissa. Astiakoko 1 ja 5L.

Linkki tuoteselosteeseenKIRKASLAKAT

 

2K-KLARLACK HS CC6 (VOC <420g/L)

Mipa 2K-KLARLACK HS CC6 on erittäin korkeakiiltoinen ja hyvin tasoittuva kirkaslakka. High Solid-tuote, joka käy sekä liuotin- että vesiohenteisen 2-kerrosmassan päälle. Antaa erinomaisen UV-suojan esim. päivänloistemaalauksissa. Astiakoko 1 ja 5L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-HS-KLARLACK CS85

Mipa 2K-HS-KLARLACK CS 85 on akryylikirkaslakka, jolla on erinomainen kestävyys  naarmuuntumista vastaan. Tuote perustuu jälkitasoittuvuustekniikkaan (reflow), ja yhdistää  siten ominaisuudet  mekaanista ja kemiallista rasitusta vastaan. MIPA 2K-HS-KLARLACK CS 85:sta suositellaan laadukkaisiin korkeakiiltoisiin autojen, moottoripyörien ja raskaiden ajoneuvojen yli- ja osalakkauksiin. Tuote sopii sekä vesi-, että liuotinohenteisten systeemien päälle

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-KLARLACK CA (VOC-lk = 2e)

Mipa 2K-klarlack CA on kirkaslakka käytettäväksi suoraan alumiini-,

sinkitylle- tai ruostumattomalle teräspinnalle. Antaa hyvän UV-suojan.

Voidaan esisävyttää n. 20 % esim. 2K-PUR-LACK HS -maalilla kiinnittyvyyden

kärsimättä. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-KLARLACK CPE, PUOLIKIILTÄVÄ (VOC-lk = 2e)

Mipa 2K-Klarlack CPE on 2K-kirkaslakka tarkoitettu autojen muoviosien viimeistelylakkaukseen. Lakka täyttää kaikki kirkaslakoille asetetut kriteerit ja on lisäksi elastinen. Joissakin autonsävyissä lakka esisävytetään BC-2-kerrosmassalla. Astiakoko 1L.

 

2K-KLARLACK CS44 (VOC <420g/L)

Mipa 2K-Klarlack CS44 on nk. “kovapintalakka”, pinnoille, joilta vaaditaan erityistä kestoa naarmuuntumista vastaan. Esim. auton säännöllinen harjapesu ei vaikuta pinnan ulkonäköön läheskään yhtä nopeasti kuin perinteisellä lakalla lakatussa pinnassa. Lisäksi pinta hylkii likaa paremmin. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-EXPRESS-KLARLACK CX1 (VOC-lk = 2e)

Mipa 2K-Express-Klarlack on kirkaslakka, joka on kehitetty palvelemaan nopeita työmenetelmiä esim. autojen kolarikorjauksissa. Käyttämällä 2K-Express-klarlackia auto on käsittelykuiva n. 45 min. kuluttua huonelämmössä ja uunikuitavukseen ei näin ollen ole aihetta. Astiakoko 3L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

2K-HS-KLARLACK MATT

MIPA 2K-HS-KLARLACK MATT on himmeä High-Solid akryylikirkaslakka, jota suositellaan ajoneuvojen yli- ja paikkamaalauksiin. Kiiltoastetta voidaan säätää sekoittamalla tuotetta kiiltävän 2K-HS-CC4 kirkaslakan kanssa. Käy sekä liuotin-, että vesiohenteisten maalien päälle.MIPA 2K-HS-KLARLACK MATT antaa loistavan suojan erilaisissa ilmasto-olosuhteissa, kuten myös kemiallista ja mekaanista rasitusta vastaan.

Linkki tuoteselosteeseen

KOVETTIMET

2K-HÄRTER H5, H10, MS25, MS40, HS 10, HS25 sekä HS35

Mipa 2K-kovettimia H5 erittäin nopea, H10 nopea, MS25 normaali, MS40 hidas, HS10 nopea, HS25 normaali ja HS35 hidas käytetään Mipa pohja ja pintamaaleissa sekä kirkaslakoissa tuoteselosteissa annettujen ohjeiden mukaisesti.  Astiakoot: 1 ja 5L

Linkki tuoteselosteeseen

OHENTEET

2K-VERDÜNNUNG,EXTRA KURZ, KURZ, NORMAL JA LANG

2K-Akryyliohenteita, extra kurz (aktivoitu nopea) kurz (nopea) normal (normaali) ja lang käytetään tuoteselosteissa annettujen ohjeiden mukaisesti. Astiakoot: 1, 5, 30 ja 58L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

BC-VERDÜNNUNG

Mipa BC-Verdünnung on erikoisohenne 2-kerrosmaaleihin. Käytetään mm. BC-sävymassassa, V.I.P. Erikoisefektimaalissa sekä 2-kerrosneonmaalissa. Astiakoot: 0,5, 1 ja 5L.
« Takaisin listaan