Mipa apuaineet


2K-LÖSER

2K-Löseriä käytetään paikkamaalauksissa maalin raja-alueiden sulattamiseen ja tasoittamiseen. Aine toimii kaikkien Mipan 2K-pintamaalien ja kirkaslakkojen kanssa. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

VERDÜNNUNG UN21

Yleisohenne 1-komponentti pohja- ja pintamaaleihin. Käytetään tuoteselosteissa annettujen ohjeiden mukaisesti. Astiakoot: 1 ja 5 L

APUAINEET

1K-CONVERTER

Muuntaa 2K-maalin 1-komponenttiseksi ilmakuivuvaksi 1K-Akryylimaaliksi. Astiakoko 1 L

 

POLY MAT

OC- ja PUR-maalilaatujen mattausaine. Astiakoko 3 L

 

STRUKTUR ADDITIV

Mipa Struktur Additiv on lisäaine maalipinnan struktuurin muotoilemiseksi. Löytyy sekä hienona että karkeana. Struktuuriaine voidaan lisätä Mipa OC ja PUR-maalien lisäksi 2K-kirkaslakkoihin. Pääosallinen käyttö autojen muovipuskurien maalaustöissä.Astiakoko 1L

 

RETARDER / HIDASTAJA

Erikoisohenne, jota lisätään käyttövalmiiseen 2K-pintamaaliin kiillon ja tasoittumisen parantamiseksi erityisolosuhteissa. Astiakoko 1 L

 

WBS REINIGER (2007)

Mipa WBS REINIGER on miedosti tuoksuva vesipohjainen rasvanpoistoaine. Luontoystävällinen vaihtoehto perinteisille tuotteille, joka pitää sisällään VOC-liuottimia alle 20%. Käytetään esipuhdistusaineena metallisissa ja muovisissa kohteissa sekä hiomamaalatuilla ja hyvin hiotuilla vanhoilla maalipinnoilla. Astiakoko 1L.

Linkki tuoteselosteeseen

 

SILIKONENTFERNER

Puhdistusaine autonmaalaustöissä. Poistaa vaha- ja ruostesuoja-ainejäänteet eliminoiden samalla silikoniongelmat maalaustyön aikana. Astiakoko 1 L ja 5 L

 

ANTI-SILIKON-ZUSATZ

Lisätään maaliin (KH- tai 2K-laatuihin) silikoniongelmien ilmetessä. Astiakoko 0,250 L

Linkki tuoteselosteeseen

 

KUNSTSTOFFREINIGER

Kunststoffreinigeriä käytetään maalattavien muoviosien esikäsittelyyn. Aine puhdistaa pinnat öljystä, rasvasta, ruosteenestoainejäänteistä ja tekee samalla pinnasta antistaattisen. Ei sulata muoveja. Astiakoko 1 L.

 

2K-ELASTIC

Kimmoisuuslisäaine korjattaessa ja maalattaessa pehmeitä muovilaatuja. Astiakoko 0,250 L

Linkki tuoteselosteeseen

 

QUICK PLUS ABBEIZFLUID

Perinteinen hyytelömäinen värinpoistoaine. Astiakoko 750 ml

 

2K-BESCHLEUNIGERIA

Mipa 2k-Beschleunigeria käyttämällä saadaan Mipa PUR- ja OC-sävyjen kuivumisaikaa lyhennettyä merkittävästi. Talviaikaan viileissä olosuhteissa sen käyttö on erityisen suositeltavaa. Huomioi seoksen käyttöajan lyhentyminen.

Linkki tuoteselosteeseen

 

WBS BESCHLEUNIGER

Mipa WBS Beschleuniger on kuivumisen kiihdytin kaikille vesiohenteisille 1k- ja 2k-maaleille. Sillä voidaan myös kontrolloida kuivumista viileissä olosuhteissa. Sisältää orgaanisia haihtuvia liuottimiä, eli se kohottaa vesiohenteisen maalin VOC-arvoa. Ei sisällä glykoleja, raskasmetalleja eikä alkyylifenolietoksylaatteja (APEO).

Linkki tuoteselosteeseen

 

WBS KOAGULIERUNGSMITTEL

Mipa WBS Koagulierungsmittel on kaikkien vesiohenteisten maalijätteiden saostusaine. Kaikki materiaali, jota on käytetty vesiohenteisten maalaustöiden yhteydessä, kuten tyhjät astiat, värisihdit, ruiskut jne. tulee pestä vedellä välittömästi käytön jälkeen. Syntynyt jätevesi voidaan saostaa puhtaaksi Mipa WBS Koagulierungsmittel aineella. Puhdistettu vesi voidaan tämän jälkeen käyttää uudelleen, tai hävittää paikallisen jätelainsäädännön mukaan.

Linkki tuoteselosteeseen

 

WBS PISTOLENREINIGER

Mipa WBS Pistolenreiniger on pesuaine vesiohenteisille maaleille, jolla voi pestä siististi ja helposti väripistoolit ja muut maalauksessa likaantuneet välineet.

Linkki tuoteselosteeseen

 

WBS RETARDER

Mipa WBS Retarder on kuivumisen hidastaja kaikkiin vesiohenteisiin systeemeihin, sekä 1k- että 2k maaleihin.Tuote estää sumurajojen syntymistä ja parantaa maalausominaisuuksia laajoilla pinnoilla, sekä lämpimissä olosuhteissa. Ennen kaikkea, Mipa WBS Retarderin käyttö parantaa maalin tarttuvuutta erilaisille muoveille.Sisältää orgaanisia haihtuvia liuottimia, joten se nostaa maalin VOC-arvoa.Ei sisällä glykoleja, raskasmetalleja eikä alkyylifenolietoksylaatteja (APEO).

Linkki tuoteselosteeseen

 
« Takaisin listaan