VESIAUTOMAATIT


Kärcher juomavesiautomaatti
 

Hieno muotoilu ja valmistuksessa käytetyt laadukkaat materiaalit erottavat tämän automaatin muista.

Kun haluatte jotain erityisen tyylikästä ja laadukasta tapaa tarjoilla kylmää ja raikasta juomavettä yrityksessänne, on valintanne tämä, Kärcher WPD100 juomavesiautomaatti.

Nyt erä laadukkaita Kärcher WPD100 juomavesiautomaatteja erikoishinnalla, pyydä tarjous.
 

 

 

 

Waterlogic 4 -vesiautomaatti on ehdottomasti taloudellisin ja ekologisin ratkaisu toimistojen ja julkisten tilojen vesitarjoiluun. Ei turhia täyttöpullojen varastointeja eikä vedenkuljetuksia. Vesissä on eroja.


 >> lataa Waterlogic 4 esite >>

 

WL 4 -vesiautomaatti yhdistää uuden teknologian ja ergonomisen muotoilun tyylikkäästi. Luotettava, helppokäyttöinen ja taloudellinen vesiautomaatti, jonka vesijohtoverkkoon liitännän ansiosta, raikas vesi ei lopu kesken. Tämä vesiautomaatti on ekologinen ratkaisu, eikä kuormita ympäristöä. Sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurillekin työpaikoille mm. toimistoihin, konferenssikeskuksiin, odotustiloihin, vastaanotto- ja kokoustiloihin, myymälöihin, tehtaisiin sekä julkisiin tiloihin.

 

Monipuolisuus

WL 4 raikasvesiautomaatti yhdistää uuden teknologian ja ergonomisen muotoilun tyylikkäästi. Se on luotettava, helppokäyttöinen ja taloudellinen ratkaisu yritysten ja julkisten tilojen vesitarjoiluun. Janon yllättäessä napinpainalluksella saa puhdasta, raikasta vettä hiilihapolla tai ilman. Vesiautomaatin voi valita joko pöytä- tai lattiamallisena.

 

Edullisuus

WL 4 -vesiautomaatti on ehdottomasti taloudellisin ratkaisu, koska se kytketään vesijohtoverkkoon. Tämä onkin osoittautunut edullisemmaksi ratkaisuksi verrattuna muihin vesiin.

 

Ekologisuus

WL 4 -vesiautomaatti on myös ekologinen vaihtoehto eikä kuormita ympäristöä. Ei tarvita turhia täyttöpullojen varastointeja eikä vedenkuljetuksia. Lisäksi tällä vesiautomaatilla on pieni virrankulutus ja hiljainen ääni. Raikas vesi ei lopu automaatista kesken.

 

Puhtaus

Tämän vesiautomaatin Water Logic- vedensuodatustekniikka takaa 100% puhtaan ja raikkaan veden vuoden jokaisena päivänä. Siinä on APMS (automaattinen vedenpuhdistuksen seuranta) ja kolminkertainen puhdistusjärjestelmä sekä tippavahti. Aktiivihiili- ja mikrosuodatin poistavat vedestä epäpuhtaudet ja parantavat veden makua. Vesiautomaatin UV-valo estää bakteerien kehittymisen vesitankkiin. Erikoisuutena siinä on automaattinen toiminnan katkaisu. WL 4- vesiautomaatti täyttää kansainväliset hyväksynnät (CE, UL).

 

Helppous

WL 4 -vesiautomaatti on helppokäyttöinen. Siinä on digitaalinäyttö, joka kertoo kaiken tarpeellisen. Vesi voidaan viilentää jopa +3 asteeseen. Laite on kätevä asentaa, sillä se kytketään vesijohtoverkkoon. Hoidamme vesiautomaatin asennuksen puolestasi sekä halutessasi voi tehdä kanssamme määräaikaishuoltosopimuksen.

>> lataa Waterlogic 4 esite >>
« Takaisin listaan