M-FILTER SUODATTIMET


Öljynsuodattimet

Pidentyneet öljynvaihtovälit korostavat entisestään laadukkaan suodattimen merkitystä. M-Filterin suodattimet on suunniteltu pohjolan kylmiin oloihin, missä mm. alhaiset lämpötilat vaativat suodattimilta tavanomaista parempaa paineenkestoa. Valikoimastamme löytyy suodattimet kaikkiin automerkkeihin, raskaalle kalustolle, sekä venemoottoreille ja moottoripyörille. Suodatinmateriaalina käytetään pääsääntöisesti huippulaadukasta, erittäin pitkät vaihtovälit (40.000km) kestävää semi-synteettistä materiaalia.

Ilmansuodattimet

Nykyaikaiset moottorit ovat erittäin herkkiä tuloilman laadulle ja virtaukselle siksi laadukkaan ilmansuodattimen käyttö on tärkeää. Ilmastointilaitteiden lisääntyminen on myös lisännyt sisäilman suodattamisen vaatimuksia. M-Filterin ilmansuodatinvalikoima on erittäin kattava ja kehittyy jatkuvasti vastaamaan uudistuvan ajoneuvokannan tarpeita.

Polttoainesuodattimet

Ohjelmassamme on laaja valikoima erilaisia polttoaineensuodattimia sekä bensiini- että dieselkäyttöisille moottoreille. Bensiininsuodattimia valmistetaan niin suorasuihkutus, kuin kaasutinmoottoreillekin.

Raitisilmasuodattimet

Henkilö-ja pakettiautojen raitisilmasuodattimet ovat korkeatasoisia ja ""alkuperäisiä"" vastaavia. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä.
« Takaisin listaan