TRICO PYYHKIJÄNSULAT


Trico on vuonna 1917 perustettu yritys ja on maailman johtava pyyhkijänsulkien valmistaja, valmistaen melkein 80 miljoonaa sulkaa vuodessa. Trico on ensiasennussulka monissa automerkeissä ja heidän valikoimansa kattaa 99%:sesti olemassa olevan ajoneuvokannan. Valikoimistamme löytyy perinteiset sulat, uudet litteät sulat sekä raskaankaluston sulat.

  

>> Tuotteet – haku ajoneuvon pohjalta >>

 

 

NEOFORM™

Pohjautuen hienovaraisiin aerodynaamisiin linjoihin ja viimeisimpien matalaprofiilisten OE-pyyhinsulkien poikkeukselliseen suorituskykyyn mullistava NeoFormTM-beam blade (lattea) levittää kontaktipaineen tasaisesti pyyhinsulalle antaen puhtaamman, hiljaisemman pyyhinnän nopeudesta tai ajo-olosuhteista riippumatta. Nämä pyyhinsulat ovat tarjolla myös päivityksenä tavallisten pyyhinsulkien tilalle joissakin ajoneuvotyypeissä.

 

 

 

TRICO Tech™

Täysin uusi keskihintainen, korkealaatuinen rungoton sulka yhdistää huippuluokan pyyhintäominaisuudet ja erinomaisen hinta-suorituskykysuhteen. Se on suunniteltu useimpien ajoneuvovalmistajien viimeisimpiin malleihin tavallisten sulkien tilalle. Trico Tech -valikoima on optimoitu siten, että se kattaa suuren osan markkinoilla olevista automalleista.

 

 

 

TRICO Fit™

Tavalliset TricoFit™ -pyyhinsulat tarjoavat tehokkaan suoran korvauksen alkuperäisille pyyhinsulille käytettäväksi useimmissa ajoneuvoissa. Niiden mukana toimitetaan oikea adapteri pyyhinsulkaan ennalta kokoonpantua pyyhkimen vartta varten, millä varmistetaan ‘tarkka sopivuus’. Asennus vie vain muutaman sekunnin, mikä säästää ammattiasentajien aikaa, ja käyttäjät pystyvät vaihtamaan helposti itse pyyhinsulkansa. 

 

 

 

TRICO™

Täysin uusissa keskihintaisissa tavallisissa TRICO™-sulissa yhdistyvät erinomaiset pyyhintäominaisuudet ja korkea laatu. Valikoima kattaa useimmat eurooppalaiset automerkit.

 

 

 

TX

Tricon kestävä valikoima kuorma-autoja, busseja ja muita kaupallisia ajoneuvoja varten pohjautuu vankkaan kokometalliseen rakenteeseen, ja mukana toimitetaan kaikki tarvittavat adapterit laajimman mahdollisen markkinakatteen varmistamiseksi.

 
« Takaisin listaan